28 December 2011

Assistant !!

Assistant ?? ha ' ? aku ke ?? asal ! tak caye !! hahaha .. aku pon tak caye !!
gile ar , muke aku ni tak pernah nak jadi ape-ape , takat ahli biase tu standard da taraf aku, tetibe jadi ASSISTANT !!
gilerrrrr wehh!!

Jangan salah anggap plak , bukan aku nak berlagak pon ,
* eleh , setakat assistant dalam kelas untuk satu subjek je ape laa sangat !!
sumpah gile aku memang TAKNAK ! p lecturer tu tetibe pilih aku ..
TERKEZUT BERUK AKU !!
aku tau laa , mentang-mentang aku pelajar bermasalah , nak tambah masalah aku plak .. * bermasalah ke ? tak pon sebenar nye ! juz kekadang ade sedikit ponteng laa ..
alahai , padahal orang lain tu agi banyak ponteng kelas dari aku ..
aku ponteng pon ade M.C gak , nak kire ape ! aduhhh ..
Lecturer tu cakap name NOOR FARRAH BT ROSLAN ni banyak wat M.C ..
okey fine !
Aku cite kat mok aku , die cakap " biar laa , nak bagi awok bersemangat nak belajar "
* semangat ke ? hmm .. lu pikir laa sendiri ..
~ peace !!

sudi-sudi laa comment ek!!

1 comment:

SuRia kU said...

like you post..heheheh
alaa..ok la asist kan..2 nk menambahkan ka punyew prestasi 2..hehehhe..jgn la amik aty sgt ngan lect kaa2..
dyew syg at ka la 2..2 y dyew pilih ka..
CONGRATE,moga wat y tbek yew..hheeheheh :)